Spot on Onze locatie

DE LOCATIE

De Koperen Kees is het restaurant inpandig gelegen in Theater de Spiegel. Een van de twee locaties van Zwolse Theaters. Het Theater is op 30 september 2006 geopend door Koningin Beatrix.

In de zaal is plek voor ruim 900 bezoekers, en door de vele speelse en open sub-ruimten zijn er legio mogelijkheden voor verschillende evenementen. Zo kunnen wij in combinatie met Zwolse Theaters inspelen op uw specifieke wensen.

ZAKELIJK

Het kan bij Koperen Kees: Vergaderen. Personeelsuitje. Met collega's dineren en naar de voorstelling. Afdelingsfeest. Bedrijfsfeest. Presentatie van uw nieuwe website. Productlancering. Relatie-events. Congressen.

FEESTELIJK

Kees is dol op feestjes, of het nu om uw bruiloft gaat, een verjaardag of een personeelsfeest. Samen met u maken we er iets moois van! Kees heeft een groot netwerk waarmee eindeloos veel mogelijkheden zijn om er een persoonlijk en bijzonder evenement van te maken.

WIE ZET JIJ IN DE SPOTLIGHT?

Iedereen zit in de zaal en nadat het formele gedeelte is geweest geeft de spreker aan iedereen in de Spotlights te gaan zetten deze avond. Hoe dan? Het doek achter de spreker gaat open en de spots gaan aan. Een fijne band begint te spelen & de bediening komt iedereen alvast tegemoet met een lekker Aperitief, dat beloofd een mooie avond te worden.