Spot on Restaurant

DINER BIJ KEES

Een restaurant bij een theater biedt natuurlijk alles voor een heerlijke avond uit. Zo'n avond begint met een diner in een sfeervolle omgeving, waarna u ontspannen plaatsneemt in de theaterzaal. Kees stelt maandelijks een nieuw theatermenu samen. Ook kunt u een borrelarrangement bestellen zodat uw drankje en hapje voor u klaar staan in de pauze of na de voorstelling. Het restaurant is altijd open voorafgaand aan de voorstelling.

Niet naar de voorstelling maar wel genieten van een diner bij Kees? Bel ons, we denken graag met u mee.

MENUKAART

U kunt zelf een heerlijk 3-gangen menu samen stellen van ons maandelijks wisselende menu. Naast het wisselende menu kunt u ook altijd terecht voor ons satémenu. Een heerlijke saté als hoofdgerecht met een keuze van de voorgerechten van de kaart.

Heeft u eventuele dieetwensen dan houden onze koks hier uiteraard rekening mee. Benieuwd naar ons actuele menu?

Kijk hier in onze actuele menukaart

DE NAAM VAN KEES

Koperen Kees is genoemd naar het centrale merkteken op het toneel -  een vast gegeven voor de decormakers en technici.  Zo’n centraal punt zijn wij ook graag voor u tijdens uw bezoek aan het theater.

Een heerlijke avond uit begint met een goed diner. Geniet van mooie smaakcombinaties en onze uitstekende service. Na uw diner loopt u binnendoor direct het theater in, waar u kunt gaan genieten van uw voorstelling.

RESERVEREN