Spot on: Zakelijk

HET KAN BIJ KOPEREN KEES

Het kan bij Koperen Kees: Vergaderen. Personeelsuitje. Met collega's dineren en naar de voorstelling. Afdelingsfeest. Bedrijfsfeest. Presentatie van uw nieuwe website. Productlancering. Relatie-events. Congressen.

Vergaderen

Ook voor uw vergadering, heisessie of brainstorm kunt u terecht bij Kees. Wij beschikken over verschillende ruimtes in de Koperen Kees en in het theater. Afhankelijk van de groepsgrootte en uw specifieke wensen gaan wij graag met u in gesprek.

AFDELINGSUITJES

Gezellig met de collega's een avond uit waar iedereen blij van wordt? Kom naar Kees. Van kookworkshop tot thema-diner, een aangeklede borrel, een intiem concert:Kees regelt het voor u.

Denk bijvoorbeeld eens aan:

Een kookworkshop rond een thema dat past bij uw bedrijf, met speciale menukaart met uw logo of uw belangrijkste thema's daarin verwerkt. Een concert waarbij onverwachts uw jubilaris persoonlijk wordt toegezongen. Een diner dat blijkt te draaien om het oplossen van een moord. Met collega's eten en uitsluitend naar een voorstelling. Of gewoon ongedwongen gezellig borrelen.

 

 

PERSONEELSFEEST

Een onverwachts avond feest op het podium met uitzicht op de zaal. Een uitgebreid buffet met aansluitend een voorstelling samengesteld samen u en met onze productieafdeling. We zijn benieuwd naar uw wensen.